среда, 1. февруари 2023. Вести денес: 18
home Скопје

Аеродром на врвот со 894 активни случаи, Карпош и Центар со алармантни бројки – проверете каква е состојбата во вашата општина

Аеродром на врвот со 894 активни случаи, Карпош и Центар со алармантни бројки – проверете каква е состојбата во вашата општина

Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје)
• Чаир – 285
• Гази Баба – 679
• Аеродром -894
• Карпош – 774
• Центар – 714
• Кисела Вода – 676
• Ѓорче Петров – 433
• Бутел – 287
• Шуто Оризари – 62
• Студеничани – 22
• Сарај – 41
• Арачиново -13
• Илинден – 127
• Сопиште – 46
• Чучер Сандево – 30
• Петровец –41
• Зелениково -20
• Странец – 57
• Нераспределен- 103