вторник, 3. октомври 2023. Вести денес: 0
home Скопје

Аеродром на врвот со 1287 активни случаи на коронавирусот, критично и во Гази Баба , Центар, Кисела Вода и Карпош

Аеродром на врвот со 1287 активни случаи на коронавирусот, критично и во Гази Баба , Центар, Кисела Вода и Карпош

Активни случаи по општини Скопје денеска (по завршување на епидемиолошките анкети, може да има измена во дистрибуцијата по општини во Скопје)
• Чаир – 510
• Гази Баба – 1196
• Аеродром -1287
• Карпош – 1102
• Центар – 1069
• Кисела Вода – 1047
• Ѓорче Петров – 702
• Бутел – 447
• Шуто Оризари – 147
• Студеничани – 42
• Сарај – 111
• Арачиново -26
• Илинден – 206
• Сопиште – 63
• Чучер Сандево – 91
• Петровец –89
• Зелениково -55
• Странец – 149
• Нераспределен- 167