вторник, 31. јануари 2023. Вести денес: 154
home Скопје

„50“ од утре повторно ќе застанува во ГТЦ

„50“ од утре повторно ќе застанува во ГТЦ

Автобуската линија со број 50 од утре повторно ќе застанува на постојката лоцирана во сутеренот на Градскиот трговски центар.

– Привремениот прекин на функционирање на постојката беше поради изведување градежни работи, односно реконструкција на улицата, соопшти ЈСП Скопје.

ЈП „Улици и патишта“ изминатиот период изврши комплетна обнова на улицата, со поставување специјален асфалт кој гарантира одлична состојба на улицата во наредните 10 години