петок, 14. јануари 2022. Вести денес: 26
home Општини

Заменик градоначалникот на општина Кавадарци, Нешковски ги посети семејствата во село Возарци чии куќи биле опожарени

Заменик градоначалникот на општина Кавадарци, Нешковски ги посети семејствата во село Возарци чии куќи биле опожарени

По двата пожари во село Возарци денеска опожарените семејства ги посети заменик градоначалникот на општина Кавадарци, д-р Тони Нешковски.

Коронавирус