среда, 31. мај 2023. Вести денес: 54
home Општини

Во тек се последни подготовки за ставање во функција на градинката „Среќни Насмевки“ во Босилово

Во тек се последни подготовки за ставање во функција на градинката „Среќни Насмевки“ во Босилово

Изградба на септичка јама, одводна мрежа и набавка на додатна опрема за потребите на градинката. Во тек се последни подготовки за ставање во функција на градинката „Среќни Насмевки“ во Босилово, информираат од општина Босилово.