среда, 21. април 2021. Вести денес: 170
home Општини

Во Неготино излезеноста до 11 часот е 21,99 проценти, во Кавадарци и Демир Капија 20,8 отсто

Во Неготино излезеноста до 11 часот е 21,99 проценти, во Кавадарци и Демир Капија 20,8 отсто

Во Неготино излезноста до 11 часот на денешните вонредни парламентарни избори е 21,99 отсто, во Кавадарци и Демир Капија 20,8 проценти. Во Росоман, до овој пресек гласале 14 отсто од лицата со право на глас, согласно единствениот избирачки список.

Според претседателите на општинските изборни комисии, засега гласањето се одвива согласно на превентивните мерки за заштита и без проблеми. (МИА)

Коронавирус