петок, 22. октомври 2021. Вести денес: 138
home Општини

Во Кавадарци откриени диви приклучоци на системот за вода

Во Кавадарци откриени диви приклучоци на системот за вода

Во координирана акција од страна на ЈП Комуналец , комуналните инспектори и МВР Кавадарци, откриени се 10 диви приклучоци на системот за вода за пиење, во нови,лозови насади и викендици во месноста Катуниште. Службите ќе реагираат согласно Законот.

Најнови вести

Локални избори 2021