петок, 13. декември 2019. Вести денес: 0
home Општини

Во Другово се живее како во „камено време“

Во Другово се живее како во „камено време“

Жителите на село Другово вчера излегоа на протест, поради недоизградената фекална канализација, која им го отежнува секојдневниот живот.

Мештаните велат дека секојдневно се принудени да газат по фекалиите кои течат по улиците на селото.