понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 120
home Општини

Властите во Охрид во паника, преспаа 2 години, а сега спротивно на закон ги крпат дупките низ улиците

Властите во Охрид во паника, преспаа 2 години, а сега спротивно на закон ги крпат дупките низ улиците

Очигледна е паниката кај охридските власти. Цели две години преспаа, а денес спротивно на закон почнаа да ги крпат дупките низ охридските улици, а со самото тоа ги потценуваат охриѓани.

Коронавирус