вторник, 22. септември 2020. Вести денес: 171
home Општини

ВИДЕО: Скок од 45 места за општина Кавадарци во делот на транспарентноста во работењето

ВИДЕО: Скок од 45 места за општина Кавадарци во делот на транспарентноста во работењето

Од 48 на 3 то место. Ова е скок од 45 места за општина Кавадарци во делот на транспарентно и отчетно работење.

Градоначалникот Митко Јанчев денеска информира за овој значаен напредок на општината и нагласи дека стремежот е општината да го заземе првото место по транспарентно работење.

Коронавирус