петок, 5. март 2021. Вести денес: 3
home Општини

Видео од село Велмеј, пожарот се приближува до првите куќи

Видео од село Велмеј, пожарот се приближува до првите куќи

Гори планината кај село Велмеј, а пожарот се приближува до првите куќи.

Коронавирус