вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 82
home Општини

Успешен лов на ловното друштво Острец, Делчево

Успешен лов на ловното друштво Острец, Делчево

Ловното друштво Острец од Делчево оствари успешен лов на диви свињи.

Ловот се одвивал на планината Голак, во месноста Стара река при што отстрелани биле седум диви свињи.

 

Коронавирус