вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 181
home Општини

Уште една улица поплочена во Кавадарци

Уште една улица поплочена во Кавадарци

Оперативата на ангажираната фирма „Патио монт“ од Кавадарци деновиве работи на поплочување на пристапен пат до црквата во селото Возарци. Според проектот на општина Кавадарци во оваа фаза се поплочува површина од 400 метри квадратни, на потегот од спојот со локалниот пат кон браната на „ХЕЦ „Тиквеш“ во правец на црквата. Општината и овој проект го реализира на барање од жителите од селото Возарци, објави на Фејсбук, градоначалникот на општина Кавадарци, Митко Јанчев.

Најнови вести

Локални избори 2021