недела, 17. октомври 2021. Вести денес: 247
home Општини

УМС на ВМРО-ДПМНЕ Ресен поставија штанд: Голема посетеност од нашите сограѓани кои испратија искрени честитки со желби за победа и спас на Ресен и Преспа

УМС на ВМРО-ДПМНЕ Ресен поставија штанд: Голема посетеност од нашите сограѓани кои испратија искрени честитки со желби за победа и спас на Ресен и Преспа

По повод почеток на изборната кампања, Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Ресен на градскиот плоштад „Цар Самоил” во Ресен, постави штанд со промотивен материјал на кој присуствуваа, кандидатот за Градоначалник Јован Тозиевски и дел од советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата.

-Голема беше посетеноста од страна на нашите сограѓани кои испратија искрени честитки со желби за победа и спас на Ресен и Преспа, пишуваат на Фејсбук страната.

Локални избори 2021