среда, 25. ноември 2020. Вести денес: 181
home Општини

Улиците во Битола конечно ги добија вистинските имиња!

Улиците во Битола конечно ги добија вистинските имиња!

Во тек е процедурата за преименување на уште неколку улици како “Виа Игнација” за Индустриска, “50 нијанси сиво” за Наум Наумовски Борче, “Расклатана Јабучица” за Илинденска. А вие слободно додадете доколку имате некоја плус од вас …

Текст од “Добредојдовте во реалноста” прв дел, забавна програма

Целата галерија може да ја видите ТУКА

Коронавирус