недела, 24. јануари 2021. Вести денес: 57
home Општини

Стоилков: Ново Село ќе добие градоначалник кој ќе и’ ја врати честа на општината и ќе ја оттргне од криминалното минато на поранешниот градоначалник

Стоилков: Ново Село ќе добие градоначалник кој ќе и’ ја врати честа на општината и ќе ја оттргне од криминалното минато на поранешниот градоначалник

Во Ново Село ќе победи правдата! Ново Село ќе добие градоначалник кој ќе и’ ја врати честа на општината и ќе ја оттргне од криминалното минато на поранешниот градоначалник, напиша кандидатот за градоначалник на општина Ново Село Николчо Стоилков.

Коронавирус