четврток, 21. ноември 2019. Вести денес: 53
home Општини

Срушен рекордот на Тивешкиот гроздобер

Срушен рекордот на Тивешкиот гроздобер

Над 65.000 посетители за третата вечер на Тиквешки гроздобер 2019 година. Срушен е ланскиот рекорд. Испиени над 25.000 литри вино. Градоначалникот Митко Јанчев денеска го оцени за успешен годинашниов гроздобер…