четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 73
home Општини

Со „Едно име имаме“ и веејќи македонски знамиња: ВМРО-ДПМНЕ ја слави победата во Прилеп (ВИДЕО)

Со „Едно име имаме“ и веејќи македонски знамиња: ВМРО-ДПМНЕ ја слави победата во Прилеп (ВИДЕО)

Со веење на македонски знамиња и пеејќи прекрасни македонски песни, се слави победата на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп.

Д-р Борче Јовчески, кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ, е новиот градоначалник на Прилеп.

Коронавирус