петок, 15. јануари 2021. Вести денес: 124
home Општини

Симпозиум по дентална медицина на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Симпозиум по дентална медицина на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип

Симпозиум по дентална медицина насловен „Мултидисциплинарен пристап во стоматолошката пракса“ ќе се одржи денеска во Мултимедијалниот центар – Економски факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип.

Организатор на симпозиумот е Катедрата за орална и максилофацијална хирургија и дентална имплантологија.

На симпозиумот ќе се обратат деканот на Факултетот за медицински науки, Цена Димова, како и неколку професори. По завршувањето на обраќањата ќе бидат доделени сертификати.

Коронавирус