понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 8
home Општини

Се затвора сообраќајот на патот Тетово – Попова Шапка во наредниот месец – исклучок ќе бидат овие денови и овој период од денот!

Се затвора сообраќајот на патот Тетово – Попова Шапка во наредниот месец – исклучок ќе бидат овие денови и овој период од денот!

Сообраќајот на патот од Тетово кон Попова Шапка во наредните 30 денови ќе биде во прекин, освен во неделите и празнични денови.

Како што информираат од Макдонија пат на регионалниот пат Р – 29275 крак Тетово – крак Попова Шапка и крак Шипковица – Бродец – Вешала пради изведување градежни работи (асфалтирање) во наредните 30 дена сообраќајот ќе биде во прекин од 08.30 до 16.30 часот секој ден , освен во недели и празнични денови.

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија