вторник, 26. септември 2023. Вести денес: 53
home Општини

Се асфалртира во село Марена во Кавадарци

Се асфалртира во село Марена во Кавадарци

Во с.Марена се врши асфалтирање на површина од 1700 метри квадратни. По истиот договор ќе се изврши и поплочување со површина од 1500 метри квадратни. Вкупната инвестиција во износ од 4 000 000 денари е од Општина Кавадарци, а изведувач на работите е фирмата Градба Промет, објави на Фејсбук Митко Јанчев, градоначалникот на Кавадарци.