недела, 5. февруари 2023. Вести денес: 0
home Општини

Ристески: Господ на помош да ни е со ваква влада

Ристески: Господ на помош да ни е со ваква влада

Прилепчани , Битолчани и цела Пелагонија наместо денес да возат по нов експресен пат Прилеп – Градско по Европски стандарди , со оваа Влада добија гребен асфалт на постоечкиот пат ( нормално пред избори … ???) .. ај на здравје ..
Господ на помош да ни е пак треба да се молиме при секое одење и враќање од Скопје на превојот Плетвар !!!

Фејсбук статус на Марјан Ристески од ВМРО-ДПМНЕ.