сабота, 8. август 2020. Вести денес: 1
home Општини

Регионалниот пат Дреново-Кавадарци во катастрофална состојба (ВИДЕО)

Регионалниот пат Дреново-Кавадарци во катастрофална состојба (ВИДЕО)

Регионалниот пат Дреново-Кавадарци е во катастрофална состојба. Институциите не реагираат и покрај секојдневните реакции од граѓаните и локалната самоуправа.

 

Коронавирус