вторник, 6. декември 2022. Вести денес: 159
home Општини

Распарталено македонско знаме ги пречекува илјадниците туристи во Крушево

Жална и срамна глетка во Крушево.

Распарталено знаме ги пречекува илјадниците туристи на местото каде е поставен крстот на манастирот „Св. Преображение“ во близина на истиот.

Огромниот број туристи кои речиси секојдневно се присутни во Крушево покрај убавините и местата кои ги посетуваат, може да ја видат и негрижата на владата кон еден од националните симболи, македонското знаме.

Qatar 2022