петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Општини

Посета на бугарска делегација на Општина Кавадарци

Посета на бугарска делегација на Општина Кавадарци

Деновиве бројна бугарска делегација беше во посета на Општина Кавадарци, при што остварија средба со градоначалникот Митко Јанчев.

Коронавирус