недела, 12. јули 2020. Вести денес: 140
МЕГА БОМБА

Нуклеарна бoмба: Заев зема рeкет од 6 милиони евра! (АУДИО)

Во живо

Мицкоски ја промовира програмата на ВМРО-ДПМНЕ во Штип

home Општини

„Поради празните ветувања на Наумовски градинката „Росица“ пропаѓа“

„Поради празните ветувања на Наумовски градинката „Росица“ пропаѓа“

Вработување на нутриционист за здрава исхрана на најмладите ❌
Квартални премии за негувателките ❌
Стручна нега за децата со посебни потреби ❌
Намалена бројка на деца кои се наоѓаат на листа за чекање ❌

Со празните ветувања на градоначалникот, градинката е заборавена.

Фејсбук статус на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Ѓорче Петров.

Парламентарни избори 2020