понеделник, 16. декември 2019. Вести денес: 38
home Општини

Полуматурантите од Берово славеа во фонтана: Чочек, трубачи и разладување (ВИДЕО)

Полуматурантите од Берово славеа во фонтана: Чочек, трубачи и разладување (ВИДЕО)

Полуматурантите од Берово, по прославата за завршување на основното училиште, одлучија малку да се разладат.

Тие влегоа во фонтаната во градот и играа на музиката.

Со трубачи, чочек, песна се разладуваа во градската фонтана веејќи македонски знамиња.

Видео: Делчево 365