недела, 13. јуни 2021. Вести денес: 85
home Општини

Перински: Кога после 4 години власт, главен проект ќе ти биде најава за нова општинска зграда, покажува дека цеп мандат е загубен!

Перински: Кога после 4 години власт, главен проект ќе ти биде најава за нова општинска зграда, покажува дека цеп мандат е загубен!

Кога после 4 години власт, главен проект ќе ти биде најава за нова општинска зграда, покажува дека цеп мандат е загубен! Напиша Златко Перински од ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук.

ЕУРО 2020

Македонија