петок, 5. август 2022. Вести денес: 100
home Општини

Паунов: Започна реконструкцијата на малото спортско игралиште во село Карбинци

Паунов: Започна реконструкцијата на малото спортско игралиште во село Карбинци

Денес започнуваме со реконструкција и на малото спортско игралиште во село Карбинци каде во минатото беше узурпирано и уништено, истакна градоначалникот Виктор Паунов.

-Наскоро ова место ќе добие нов уреден лик а сите љубители на спортски активности ќе можат да го користат и во вечерните часови, посочи тој.

Коронавирус