петок, 20. мај 2022. Вести денес: 0
home Општини

Паунов: Се чисти уште една депонија во село Аргулица во општина Карбинци

Паунов: Се чисти уште една депонија во село Аргулица во општина Карбинци

Денес се чисти и утре ќе биде завршено чистењето на депонијата во село Аргулица!

Продолжуваме со чистење на сите места во Општина Карбинци.

На секоја исчистена локација ќе поставиме и информативни табли со кои ќе укажуваме на забраната за фрлање шут и ѓубре!

Граѓаните на Општина Карбинци заслужуваат да живеат во здрава и чиста средина!

Најнови вести

Коронавирус