петок, 24. јуни 2022. Вести денес: 0
home Општини

Паунов: Проблемот со водата за пиење станува минато, изградбата на цефководите влегува во завршна фаза

Паунов: Проблемот со водата за пиење станува минато, изградбата на цефководите влегува во завршна фаза

Со одлична динамика продолжува изградбата на цефководите кои се веќе во завршна фаза каде проблемот со водата за пиење наскоро ќе биде минато, пишува градоначалникот на Општина Карбинци, Виктор Паунов.

Радање, Таринци, Карбинци, Аргулица, Црвулево, Козјак, Долни Балван и Нов Караорман, добиваат чиста и здрава вода.

Коронавирус