недела, 28. мај 2023. Вести денес: 7
home Општини

Папазов: Ги повикувам сите граѓани на Кочани, да ги казниме погубните политики на СДСМ

Папазов: Ги повикувам сите граѓани на Кочани, да ги казниме погубните политики на СДСМ

Денеска имаме прекрасен за дружба со граѓаните, голема благодарност до мојата матична партија, благодарност до граѓаните на Кочани кои го дадоа својот глас за број седум, вели кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Општина Кочани, Љупчо Папазов.

Тој ги повикува сите, да ги казнат погубните политики кои ги води СДСМ, да ја казнат ова локална самоуправа која му помогна на Заев да тргува со основните национални вредности.

Секој глас за Николчо Илиев, е глас за Зоран Заев , затоа почитувани сограѓани 31-ви октомври гласајте за број 7, гласајте за промени, гласајте за проекти, гласајте за победи!