сабота, 15. мај 2021. Вести денес: 0
home Општини

Општина Штип нуди бесплатно користење на сала само за Пендаровски, но не и за сиромашните…

Општина Штип нуди бесплатно користење на сала само за Пендаровски, но не и за сиромашните…

Општина Штип бара пари, но не од секој, пред се’ обожава од сиромаси.

Низ социјалните мрежи се обелодени вест која ги загрижи граѓаните на Штип и цела Македонија.

Имено на 18-ти март Macedonian Young Lawyers Association побарале сала од Општина Штип Македонија за да направат БЕСПЛАТНО правно советување за сиромашни граѓани од општината. Ним им побарале 500/1000 ден. од час.

Ден претходно истата општина дoдели бесплатно користење на салата во МЦ Киро Глигоров за средбата со Стево Пендаровски.

Изгледа бесплатно користење на столчињата е само за скапите костими. Браво општина Штип, тоа се тие европски вредности.

Коронавирус