сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 22
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Општини

Општина Кавадарци со превентивни мерки по најавеното невреме

Општина Кавадарци со превентивни мерки по најавеното невреме

Општина Кавадарци со превентивни мерки по најавеното невреме кое се очекува да го зафати регионот.

-ЈП Коминалец интензивно работат на терен, се чистат сите сливници и таложници, информира градоначалникот Митко Јанчев.

Коронавирус