понеделник, 25. октомври 2021. Вести денес: 0
home Општини

Општина Кавадарци изврши санација на патот од Страгово до Крњево

Општина Кавадарци изврши санација на патот од Страгово до Крњево

Денеска службите од Општина Кавадарци во заедничка акција со ЈП Комуналец и нивната механизацијата извршија санација на патот со гребан асфалт и набивање на локација од с. Страгово спрема с. Крњево.

Најнови вести

Локални избори 2021