недела, 5. декември 2021. Вести денес: 34
home Општини

ОК Вмро-Дпмне – Крушево: Финансиска помош од избраните Советници и Градоначалник до семејствата од ранливи категории на месечно ниво!

ОК Вмро-Дпмне – Крушево: Финансиска помош од избраните Советници и Градоначалник до семејствата од ранливи категории на месечно ниво!

Донесена одлука за финансиска помош од избраните Советници и Градоначалник до семејствата од ранливи категории на месечно ниво!

✔️ Советниците оддвојуваат 2000 денари!

✔️ Градоначалникот 6000 денари!

☑ Создади нова иднина!, стои во објавата на ФЕјсбук страницата на ОК Вмро-Дпмне – Крушево.

Коронавирус