вторник, 27. септември 2022. Вести денес: 10
home Општини

ОК на ВМРО-ДППМНЕ Аеродром на средба со граѓани

ОК на ВМРО-ДППМНЕ Аеродром на средба со граѓани

Вечерва имавме средба во Реонски центар во Аеродром.
Проблемите се многубројни, а од фотографиите сведочат за тоа.
Граѓаните предлагаат низа на проекти, но исто така и се прашуваат зошто не се реализорани ветените од Златко Марин и Петре Шилегов.
Постои загриженост во однос на загадувањето, потреба од нови сообраќајни решенија со кружни текови на бул. В. С. Бато, нова гимназија во Аеродром, немање на униформи за учениците од оановните училишта и многу други истакнати проблеми.
Потребна е обнова на Аеродром и уништеното во изминативе две години да го поправиме. Напишаа на Фејсбук од комитетот на ВМРО-ДПМНЕ од Аеродром.

Коронавирус