понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 62
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Општини

Од утрово јавниот превоз во Битола од 6 до 17 часот

Од утрово јавниот превоз во Битола од 6 до 17 часот

Jавниот градски автобуски превоз во Битола од денеска се врши од 6 до 17 часот. Градските линии на општинскиот линиски превоз ќе сообраќаат наизменично како во досегашниот период, но без прекини, вклучително и во сабота.

Од Општина Битола информираа дека со денешното рестаритрање на јавниот градски автобуски превоз воедно се укинува двосменскиот редуциран режим на сообраќање на автобусите, кој беше воведен соодветно на потребите за движење на граѓаните. (МИА)

Коронавирус