понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 0
home Општини

Обнова на стариот возен парк во општина Кавадарци

Обнова на стариот возен парк во општина Кавадарци

За обнова на возниот парк и поефикасна работа на службите, општина Кавадарци обезбеди три нови возила и три скутери, информираше Драган Рамов, одговорно лице за општинскиот возен парк.

Тој нагласи дека тоа е реализирано преку јавна постапка.

Претходно, појасни, била спроведена јавна постапка за отуѓување на три стари возила на локалната самоуправа, од кои едно е продадено.

Коронавирус