недела, 2. октомври 2022. Вести денес: 0
home Општини

Низа казни во Охрид, Струга, Кичево и Дебар

Низа казни во Охрид, Струга, Кичево и Дебар

На 24.03.2021 на подрачјето на СВР Охрид се реализираа мерки во однос на прекршоците кои ги чинат пешаците во сообраќајот.

Притоа, полициските службеници регистрирале и санкционирале вкупно 45 прекршоци (Охрид-7, Струга-16, Кичево-12, Дебар-10).

Дополнително, санкционирани се девет возачи на патнички автомобили кои непрописно ги паркирале своите возила (Охрид-5, Струга-4).

Коронавирус