недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 28
home Општини

Независниот кандидат за градоначалник на Росоман ги повика своите поддржувачи во вториот круг да дадат поддршка на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ

Независниот кандидат за градоначалник на Росоман ги повика своите поддржувачи во вториот круг да дадат поддршка на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ

Независниот кандидат за градоначалник на Росоман Стојанче Лазов, денеска ги повика своите поддржувачи во вториот круг да дадат поддршка на кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ, Тихомир Николов…

Коронавирус