петок, 30. јули 2021. Вести денес: 25
home Општини

„Наумовски ги заборави младите во Ѓорче Петров“

„Наумовски ги заборави младите во Ѓорче Петров“

Младинскиот инфо центар е уште едно неисполнето ветување на градоначалникот на општина Ѓорче Петров Александар Наумоски.

Фејсбук статус на УМС на ВМРО-ДПМНЕ од Ѓорче Петров

Коронавирус