сабота, 21. септември 2019. Вести денес: 33
home Општини

На Пониква ќе биде отворен Туристички инфоцентар

На Пониква ќе биде отворен Туристички инфоцентар

Туристички инфоцентар ќе биде отворен денеска на Пониква на Осоговските Планини.

Проектот е реализиран од Центарот за развој на Источниот плански регион со финансиска поддршка од Владата на Швајцарија.

Отворањето на Туристичкиот инфоцентар „Пониква“ е во рамки на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз 2018“.

МИА