петок, 17. септември 2021. Вести денес: 0
home Општини

На 3 месеци пред избори: Граѓаните ќе плаќаат за да се вработат повеќе партиски војници на СДСМ- веднаш да се стопира одлуката за платен паркинг во Велес бараат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Велес

На 3 месеци пред избори: Граѓаните ќе плаќаат за да се вработат повеќе партиски војници на СДСМ- веднаш да се стопира одлуката за платен паркинг во Велес бараат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Велес

Бараме веднаш да се стопира одлуката за платен паркинг во Велес, велат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Велес.

-Зошто баш сега на 3 месеци пред избори ваква одлука? Нели е срамота граѓаните да плаќаат само за да се вработат повеќе партиски војници на СДС! Не само што не се обезбедени нови паркинг места, туку ни старите не се соодветно одбележани. Се гледаме на локални!

Коронавирус