недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 0
home Општини

Младите прашуваат: Дали Битола и битолчани заслужуваат вакво понижување на нивната интелегенција? (ФОТО)

Младите прашуваат: Дали Битола и битолчани заслужуваат вакво понижување на нивната интелегенција? (ФОТО)

Денес, во организација на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Битола, се организира отворена симулација на Советот на општина Битола.

-Се презентираше редовната реторика на социјалдемократските советници, нивната заложба и се она што беше „сработено“ во текот на досегашниот мандат на секогаш неприсутната градоначалничка Наташа Петровска, велат од УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола.

Тие прашуваат: Дали Битола и битолчани заслужуваат вакво понижување на нивната интелегенција?

Коронавирус