четврток, 21. јануари 2021. Вести денес: 99
home Општини

Митре Милошевски отвори канцеларија за комуникација со граѓаните на Охрид

Митре Милошевски отвори канцеларија за комуникација со граѓаните на Охрид

Драги сограѓани,

Од денес во функција е канцеларијата за комуникација со граѓаните.

Тука ќе може да остварите контакт со мене и да го кажете Вашето мислење за како да го направиме Охрид поубаво место за живеење.
Тука ќе може да ја добиете и мојата програма, а канцеларијата ќе нуди и простор каде ќе може да ги кажете своите идеи и предлози за поубав Охрид.

Канцеларијата ќе биде отворена секој ден од 10 до 21 часот. Напиша Милошевски на Фејсбук

Коронавирус