четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 65
home Општини

Митко Јанчев за 2 години реализираше 100 проценти од предизборната програма

Митко Јанчев за 2 години реализираше 100 проценти од предизборната програма

Изборната програма на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, во првите две години од мандатот е целосно реализирана.

Тој информира дека во наредните две години граѓаните ќе ги одредуваат приоритетите за комунална изградба. 13 милиони денари од владата се одобрени за реновирање на стадионот во Кавадарци.

Коронавирус