понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 119
home Општини

Милошевски: Нови проекти за убав Охрид (ВИДЕО)

Милошевски: Нови проекти за убав Охрид (ВИДЕО)

Охрид како туристичка дестинација мора да ги отвори вратите за туристите како богато културно и природно наследство на УНЕСКО. Со сериозна стратегија и пристап кон туризмот ќе придонесеме во локалната економија која после значајната стагнација во последната година ќе даде оптимистички показатели. Нови проекти за убав град, истакна кандидатот за градоначалник на Охрид од ВМРО-ДПМНЕ Митре Милошевски.

Коронавирус