сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 92
home Општини

Мицкоски: Од понеделник нè чека многу работа, да ја извадиме Македонија и да го извадиме Кочани од политичко мочуриште во кое денеска се наоѓа

Мицкоски: Од понеделник нè чека многу работа, да ја извадиме Македонија и да го извадиме Кочани од политичко мочуриште во кое денеска се наоѓа

Ние зборуваме за проекти, за нова иднина, а од понеделник нè чека многу работа, да ја извадиме Македонија и да го извадиме Кочани од политичко мочуриште во кое денеска се наоѓа.
Заокружи број 7!, пишува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, на Фејсбук.

Коронавирус