сабота, 6. јуни 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Општини

Медицински отпад расфрлан во околината на Охрид (ФОТО)

Медицински отпад расфрлан во околината на Охрид (ФОТО)

Покрај патот за Рамне, на првата голема кривина од каде се пружа прекрасен поглед на Охрид, расфрлан е медицински отпад, алармираат љубители на природата.

Коронавирус